Natuurlijke verzorging voor haar

Mijn neef is dol op plezier maken met haar haar, je kunt haar aaien met een poriën en kammen tijdens het plannen. Ze is ook echt toegewijd, dat ze alles perfect wil laten lijken, ze kan een vlecht een dozijn keer maken, het haar te allen tijde buigt, of ze in elkaar knijpt. Hij houdt van schoolspelen en maakt ze. Haar rol als prinses Joker was bovendien grappig en ik zou graag een perfect kapsel en jurk willen. In het begin, mijn moeder verstrengeld haar kleine vlechten met linten gekoppeld aan hen. Toen zei deze perfecte elfjarige nee, nee en opnieuw en opnieuw. Ik zal mooiere dingen doen in krullend haar ... en het begon. Een half uur filmen, ook hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een koningin. En hoe dan de gasten met verwende meisjes snel van gedachten veranderden. Niet bij het laatste, dat aan het begin van de voorbereiding voor de implementatie minder dan twee uur is verstreken. Onverwachts ... ze veranderde helemaal van gedachten, en in haar speech klonk het minder "nieeee, ik vind het niet leuk, want ik herinner me de prinses niet, hoogstens haar meid." Ze vond een nieuw kapsel uit, stopte haar haar in het perspectief van een gevulde coca. Omdat, net zoals ze hierboven creëerde, we nu een evenement hebben in het combineren van haar haar, het ging allemaal heel goed. Haar moeder, aan mijn kant, was ik ook bereid om de volgende twintig minuten te nemen.

Ik raad bubu-store haarclips aan