Verzorgen van krullend haar

Mijn zus speelt graag met haar, je kunt haar dagenlang strelen en ze ook kammen. Tegelijkertijd is ze goed betrokken, wil ze het geheel mooi laten lijken, kan ze een vlecht vijf keer verbeteren, telkens haaraccessoires voor ze maken, of haarclips invoegen. Hij houdt echt van schoolspelen en maakt ze. Haar recente rol als Princess Joker was ook leuk en ik zou graag een perfect kapsel en kleding willen. In de vroege ochtend, haar moeder verstrikt haar een paar vlechten met bogen aan hen gehecht. Toen zei dit schattige meisje nee, nee en niet één keer. Ik zal er op plaatsen mooier uitzien ... en het begon. Een half uur management naast hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een belangrijke prinses. Pas toen de gasten met de prinsessen snel van gedachten veranderden. Niet om te worden gealarmeerd dat aan het begin van het maken van de show ongeveer twee uur zijn verstreken. Onverwacht ... het idee volledig veranderd, terwijl het in haar toespraak een beetje leek op "nieeee, ik wil niet, waarin ik me de prinses niet herinner, wat haar hoog is". Ze vond een nieuw kapsel uit, plaatste haar in een losse coca-situatie. Op de bruiloft, natuurlijk, zoals ze eerder zei, zijn we nu in staat om haar haar te dragen, wat ook vrij snel ging. Haar moeder, aan de andere kant, ik was van de rest en ze waren in een paar ogenblikken klaar.

Haarspelden voor meisjes